Hinnasto yleisimmistä siivouksista

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, eikä niihin lisätä matkakuluja tai muita ylimääräisiä maksuja vaan hinnat ovat kiinteitä. Emme myöskään pyöristä siivousaikoja lähimpään tuntiin vaan hinta lasketaan sen mukaan mikä aika työhön on käytetty. Esim. ylläpitosiivous 1h 20min = 1,3h × 32€ =  41,60€ (sisältää alv:n). 

Yksityisasiakkaana sinulla on myös mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä koko arvonlisäverollisesta hinnasta -50% hyvitystä verotuksessa, max. 2400 euroon saakka vuodessa mm. siivous- ja remonttitöistä jotka on toteutettu omassa, vanhempien tai iso-vanhempien kodissa tai vapaa-ajan asunnossa. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löytyy mm. www.vero.fi-sivustolta.


Siivoushinnasto 15.10.2018 alkaen:

Yksityisasiakkaille

  • Kotisiivous 32 € / tunti (*ylläpitosiivous)
  • Kotisiivous 36 € / tunti (**perussiivous)
  • Ikkunanpesut 32 € /tunti
  • Tekstiilipesut 35€ /tunti (sohvat ja nojatuolit, kokolattiamatot)

Yritysasiakkaille

  • Toimitilasiivous 32 € / tunti (*ylläpitosiivous)
  • Toimitilasiivous 36 € / tunti (**perussiivous)
  • Ikkunanpesut 32€ / tunti

Remonttisiivoukset 33,50€ / tunti (27,02€/h alv. 0%)

Sopimussiivousten hinnoissa voi olla eroja normaalihintoihin alennuksina siivouksen säännöllisyyteen tai muuhun sopimusperusteeseen perustuen.Huom. Vahanpoistot ja lattioiden vahaukset laskemme vahattavien pinta-alojen ja kulloinkin käytettävän vahan mukaan (ei tuntihinnoittelua). Lattiavahojen hinnoissa eroja riippuen käytettävästä vahasta.


* Ylläpitosiivouksella tarkoitetaan normaalia siivousta,  joka sisältää mm.  mattojen ja huonetekstiilien imuroinnin ja tamppauksen,  lattiapintojen moppauksen sekä pölyjen ja pintojen pyyhinnän yleispuhdistusaineilla, saniteettitilojen ja wc:n kevyen harjapesun ja puhdistuksen esim. desinfioivalla heikosti emäksisellä pesuaineella tai esim. tiskien laiton tai roskien viennin.

** Perussiivoukseen kuuluvat mm. seinien ja kattojen hankainpesut, saunan lauteiden ja lattioiden sekä kylpyhuoneiden ja muiden saniteettitilojen hankain- ja harjapesut esim. korkeaemäksisillä tai happamilla korkeasti desinfioivilla siivousaineilla, kalkkisaostumien poistot sekä kaikki kovempia siivousaineita ja pintojen hankainpesua tai vaihtoehtoisesti koneellista siivousta vaativat pinttyneemmän lian poistot.